Tuesday, November 20, 2012

sayang mereka :') *how I describe THEM*


----- POST YANG SANGAT LAME SIMPAN DALAM DRAFT T.T -------


pejam celik , pejam celik, sekarang jam menunjukkan pukul 12.45 pagi. nanti saya nak tido, dan esok adalah malam ke 23 Ramdhan,cepatnya masa berlalu, Ramdhan dah hampir meninggalkan kita :') ooohh,, rindunya.. insyaAllah, saya akan dapatkan malam lailatul Qadar tu, amiin :)

Sebelum tidur, saya belek2 gambar kawan2 kelas saya, suka saya untuk describe mereka seorang demi seorang ,, sayang x terkata kepada mereka semua, saya dah anggap mereka semua macam adek-beradek saya sndiri :')perangai yg mcam2,, kelas saya ada 12 orang Perempuan dan 7 orang lelaki.. :) DESCRIBE mereka mengikut apa yang saya rase, dan saya x ikut susunan pon ni, main upload je :)hai, nama dia patricia jong wan syn, dia sangat lemah lembut orangnya, dan dia sangat komited dalam kerja, dia orang Sarawak, dan sangat berdikari, dia juga, suka senyum, saya bagi gelaran RAJIN kat dia, haha,,dia ni,, yang saya tahu, dia xde pakwe lagi, so, sape2 nak tu, boleh lah calling2, hehe,, gurau je ^_^ papepun, dia antara pelengkap kelas saya :)DALAM KENANGAN :') SAYA RINDU DIA, BUKAN SAYA SAHAJA, KAWAN2 SEMUA PON, pernah rapatdengan dia dulu, dia sangat cantik, dan baik hati, ape2 pun, walaupun di mana dia berada, kami doakan kejayaan dia :')nama dia thilaka,,, dia orang yng confident,, dia comel, dia cute, macam saya, hahahaha,,dia ni,, rajin orang nya, dan, dia sweet jugak, dia agak pendiam,,tapi, boleh je ajak bersembang, saya suka dia , sebab dia slalu tlong saya dalam English ^_^
ni nama dia apeng, dia sangat CUTE , serius, dia jarang marah :) dan, dan, dia sangat2 banyak membaca, bahan dia x yah cerita, mesti berdosen2 nota dia, haha, kalau asigment grup dengan dia, conform tebal, hahahaha, dan, dan, dia ni, ade aje idea unik2, dan, dia juga sangat gentleman, kalau pegi kedai dengan dia, dia suka angkatkan barang, jadi, bila keluar dengan dia, best sangat ^_^ hehe,, saya suka kawan dengan dia, sebab dia besar, rase selamat kot, haha

EVIL LAUGH..name dia navanitha, hahahahaha,, dia ni, awek hot, hehe, saya suka kawan dengan dia, hehehehe, dia ni, tangkachi, kekeke,, dia ni, macam pendiam, tapi bila sembang, perghh, pecah kelas, gelak dia, xyah ulas lah, haha, gelak dia serius sangat2 kuat dan dia slow respons sket, slalu orang dah abes gelak, baru dia nak gelak, haha, dia seorang yg snagat menjaga pemakanan, selalu sit up maintainkan flat tummy katenya, hahaha

Hai,, nama dia galin, dia ni lahir 1991. jadi, dia kakak saya :) dia sangat baik hati, dia berasal daripada Sabah,, orang panggil dia "Ular Sawa" sebab lepas makan, dia suka tido :P haha, saya selalu duduk lepak bilik dia, sebab, dia sangat baik, haha,, pada saya, dia ni matang dan selalu mengalah, ye lah, kan dia dikelilingi adek2, so, dia lebih banyak mengalah , syang dia :') huhu. dia suka melukis dan dia juga sangat kreatif. saya suka quotation2 yang dia tulis, malangnya, semua quation tu x LAYAK masuk dalam asigment :P haha

Sweet :) itulah yang dapat saya gambarkan kepada seorang gadis Sabahan ini :) dia pon tua setahun jugak daripada saya.. Pada saya, dia lebih pendiam berbanding classmate saya yang lain. dia spt ade dunia dia yang lain, hehe, no komen :P erm,, pada saya, dia juga seorang yang matang, dan seorang yang baik hati, hehe


Haha, tgok je sampai turn budak ni, x sabar nak describe, banyak sangat, haha, dia ni, name dia syafiq, same nama arwah abang saya :') dia pon tua setahun drpd saya,, apa yang dapat saya katekan tentang anak Terengganu ni, dia sangatttt nnakal tapi bukan jahat, haha, kadang2, rase dia ni x tau menda, hehe, tapi, kalau bab2 debate, teater, bg je kat dia,,dia suka ajuk dan tiru gaya orang, ish2, sangatt la budak ni,haha, dlam ketidakmatangan dia, saya dapat lihat 1 personaliti yg baik ade pada dia:) ade jugak personaliti serius dlam diri dia, cuma dia pndai selindung.. sebenarnya, bila rapat dengan dia, suka bila share cerita, dan, dalam proses "tlong" dia , semoga ade berjaya benda tu ^_^ orgnya penghibur kelas dan sangat ceria,, papepun, semoga dia bertemu dengan jodoh yg Solehah, amiin :) suka bila mengusik sebab dia sangat baby face


Owh,, hahahaha,, tgok gambar pon dah boleh tau kan perangai dia, adoi,, dia ni orang Pahang,, saaaanngggaaat nakal, dan ada kalanya, menakutkan, haha, ak gelar dia "IKUT MOOD" , dia on off sket mood,lau dia badmood, jangan kacau, hehe,, apa yg saya dapat tgok dia ni, boleh tahan la, HANDSOME gak *pengsan* , haha, dan, suka kawan dgan dia, kalau betol2 kita dekat dengan dia, dia ni manja dan, dan, NAKAL, haha, sekian ~ohh lupa nak promote, dia ni kuat berblogging, nak jd top blogger katenya, haha, so pormote sket blog edy


owwwh, name dia faiz, dan, dia ni budak Terengganu, saya gelar dia Tikus Mondok, haha, sebab ape ? dia panggil saya Penyu, *suka hati dia je*, kalau dia bukak spek, macam Tikus :P hehe, erm, apa yang saya dapat describe dia ni, kalau orang x kenal dia, mesti cakap dia pendiam, tapi, bila kenal dia lame2, pada saya, dia sederhana,kire boleh jugak dibawak berguarau lah jugak,, dan, ada mase dia nakal, ada masa dia serius, dan, menakuttkan pada saya :P kadang2, emm..haha, bolehlah,,IMAM MUDA gelaran dia.. pada saya, dia sangat menghormati prinsip saya,, sebab dia sangat2 menghormati kami sebagai perempaun, dia suka bawak kereta laju,, haha, dan, dan, dia baik orangnya :)

Alahai budak ni, haha, G geropes namanya, dia sangat, sangat, sangat , sangat hyper active, sengih je keja, dan, dia sangat heppy go lucky :) dia budak Sabah dan lahir 1992, hoho, dulu dia gemuk sekarang dah kurus, tahniah2, haha. dia ni, kadang2 nakal, kadang2 protective orangnya, kalau kenal lame2, serius, bAIK :) dia mempunyai personaliti yang wahhh, bagus :) dia ni agak berjimat orangnya, mata duitan kah ? owh, xpasti, haha, papepun, dia kuat berbisnes, G TOPUP~


Owwhh, owwwh, kakak sabahan ku ini sangat suka menyanyi, haha, dan, dan, dia sangat garang, sangaaatt, tapi, bila rapat dengan dia, sebeenarnya dia MANJA, hehe, kantoi :P dia ni, nmpak je slalu nak marah, tapi, sebenarnya, dia sayang kat kita, serius :) dan, dia pon lahir 1991, so, tua setahun, dia ceria selalu, dan jarang nmpak dia sedih, bilik dia adalah markas saya, :)


boss :) saya sayng dia, orang kate dia garang, pada saya, dia x garang, dia sangat sweet :) dan sangat2 rajin, saya sayang sangat kat dia,, dia antare kawan terbaik saya :)dia suka datang bilik saya timbang berat, dan, dan, saya suka bila petang2, dia datang bilik saya, cerita pasal "someone" dia, dan, dan, saya sangat suka bila dia beri kepercayaan pada saya, dan, saya sedia je bagi dia telinga :) I LOVE HER

nama dia kau yee, hahahahaha,, boleh lah, sangat2 bertenaga,, erm, dia kadang2 matured, kadang2 macam childish, depend on situation, papepun, dia sangat2 banyak idea, hahaha..dia selalu main bola keranjang,, dia healty person :)
kak lina, kakak yg banyak membantu saya menjadi seorang yg dwasa, orang yg mengajar saya erti disiplin, yang selalu ingatkan saya tentang kelas, dan asigment, kakak yg selalu tegur saya kalau saya buat salah, kakak yg banyak bantu saya waktu saya susah, kakak yg saya sangat2 sayang, kakak yang sopan, dan, dan, saya sayang dia :') semoga 1 hari nanti, saya dapat jadi lemah lembut macam dia T.T
mula2 ingatkan dia ni pendiam, rupa2nya,, boom ! haha,, sangat2 nice orangnya, cute like heroin korea lohh :) dia rajin, what can i say about her, i like being fren wif her ^_^dia sangat rapat dengan pat, dia sangat cute, dia manje, kalau kita pandai kawal dia, dia baik dengan kita, dia perlukan orang selalu bersama dia, dan, dan, saya sayang dia :))
hey shy shy cat ! hahahahaha,, orang selangor, erm,, bila grup dengan dia, sangat best, dia agak manja,, bila kita kenal dia betul2, dia manja sebenarnya,, dia ni, kita kena slalu pandu, dia rajin,, dan selalu kita kena bagi arahan kat dia, dan, dan, dia suka datang bilik saya, hahaha,,dia datang bilik saya cari ape ? cari tat nenas je kerja, haha,, dan, saya suka bila dia selalu tlong saya dalam subjek English, sebab, dia sangat2 hebat english,,,
wan, lelaki yang pada saya, TENANG, COOL dan SANGAT WARM,, serius :0 bila dia ade, cnform keadaan jadi ok, dan, saya suka bila dia slalu tlong saya, dia tlong beli tiket, teman pergi balik dr selangor-perlis, bila dia ade, rase selamat, dan, dan, suka bila nampak kesungguhan dia , dia sangat bertanggungjawab, serius x tipu ! macam seorang ABANG, serius, xtipu, huhuhu,, dan, dia sangat bagus bab2 buat kerja ni, dia pandai jadi ketua, sebab, dia bukan hanya mengarah, malah dia jugak akan turun padang buat kerja, ape yg saya nmpak lagi tentang dia, ade ALIM di sebalik dirinya tu, serius :)
sayangku :') saya rapat sangat dengan dia, selalunya, banyak rahsia kongsi dengan dia, dulu, dia x matured macam saya, sekarang, dia makin matured, saya je still di tangkuk lame, teruknya saya ni T.T dan, dan, dia ni, kalau marah, garang tau, haha, dia sebenarnya manja, kalau buat kerja, kita kena yakin dengan dia, sebab, dia sebenarnya buat kerja sangat bagus,, cuma kita yg perlu tanamkan keyakinan tu pada dia, kalau kita x yakin dengan dia, cmne dia nak yakin dengan kita ? what cam I say about her, saya x pernah lupa doakan dia dlam stiap doa saya :') serius,saya sentiase doa dia bahagia dengan sape2 yg bersama dengan dia, slalunya,, saya akan datang bilik dia , tapi tu dulu, skang bilik kami jaoh, jarang jumpa :') xpe, memories are always in my heart, sayang ^_^

**ape2 pun yang berlaku, saya sayang mereka semua, saya mintak maaf sebab saya selalu mess up pelik thing kat mereka, nakal lah saya ni T.T saya cuma harap 1 je, saya harap, walaupun kami gaduh, kami sayang, dan kami suka, saya harap persahabatn ni sampai akhir hayat, sebab, we like siblings and air dicincang x kan putus ^_^ terima kasih sebab masuk dlam kamus hidup saya :')

sincerely,
ME
*who ever u're, i will always accept the colour of urs ^_^

8 comments:

Anonymous said...

Sengal ubi~!!!

Syafiq A. Ghani said...

saya baru berumur 15 tahun

Edy Fee said...

pasal kau mana sha...owh ikut mood yer..nak kene
hahahaha anyway thanks promote blog aku..aku promote post ni lak kat blog aku.ehhe

Everything's Everythings said...

Aku kenal Edy sorg je..
ni pun dtg singgah dari blog Edy Fee ^^

3no gr33ny said...

hamba datang dari halaman sahabat Edy Fee juga =)

Akhelaken said...

semua comel2 & sweet je..
ok slm kenal,dtg dr blog Edy :)

Cikgu Fikri said...

salam singgah n follow..
dtg dr blog edy fee.. :)

Ain Norainsyah said...

untung laa ramai yg sayang. btw, 1st time ain kt sini. :)