Monday, September 24, 2012

I love my fren ;)

Just a short post, **let's make picture describe :)

About my LIFE, about my fren, 

Gila2 fren, and sporting gang ^_^ 



What can I say, I just hope, all of us, can be a great tecer, a great person to born a great generation !! :)

Ni budak laki2 calasmate saya, semua hyper duper, xtau nak cakap ape, haha **tapi dorang BAIK :)

MY hometown fren(wan) and azuwin sayang :)


Ni antara group saya.. dua2 petah berkata2, yg paling penting, meh promote blog dorang AFI dan EDY ..**tekan nama untuk link

 


All of us at SK Felda Mata Ayer, Padang Besar :)

 Baru2 ni, kami dikejutkan dengan isu "Open System and soon, semua perubahan2 tu, pada saya, xkan mengubah ape2, insyaAllah, saya yakin dengan ketetuan-Nya. walau ape pon yg berlaku, kami tetap bersama, kita akan same2 posting ! dan, insyaALlah , sama2 berjaye :')

**nama baikku ketika aku hidup atau selepas aku mati. Aku selalu berharap mendapatkan sahabat sejati yang tidak luntur baik dalam keadaan suka atau duka.


sincerely,
ME^_^
Tq ALmighty cause give me a great moment wif the great person :')

2 comments:

Edy Fee said...

HAHAHAHAH gambar sama je mcm kat fb.hehehehe so sweeett
thanks sha promote

CikguShasha ^ ^ said...

@edy fee - haha, memang lah same, dah ini je gambar yg ade dlam lappy aku, hehe,