Thursday, April 26, 2012

antara saat yang gentar untuk lalui :')


Jujur saya katakan, setiap insan yang bernama gadis, memang menantikan 3 ayat keramat daripada seorang lelaki yang dianggap sebagai pemilik tulang rusuknya,
bukanlah perkataan "I Love You"
tapi, "Jadilah Isteri Saya"


Ya, semua wanita, mahupun gadis, even yang "rock2" style pon, mane ade mereka bercinta sebab nak suka2 je, mesti sebab nak sampai ke jinjang pelamin,,



Jadi,, cuma 1 pandangan pada saya, buat lelaki,,
"jangan mudah luahkan isi hati pada wanita, kenalilah hati budi wanita tu betul2, rasa dah conform, baru bagitau isi hati tu,
 bukan tgok dia cantik @ baik, teros bagitau dia, yang suka x dia, 
tu satu penganiyaan terhadap wanita, "

SEKALI UNGKAPAN TU DIUCAPKAN, 1000 HARI WANITA AKAN MEMIKIRKAN, benda tu bukan main2, PLEASE,  

*wanita suka dicintai, bukan dimainkan , serius 


sincerely,
ME -.-





2 comments:

nurennurain said...

serius... hehe ^_^

shasha said...

serius kan :) hehe , pesanan buat semua laki di luar sane :)