Saturday, September 8, 2012

I found new ME


ni antara PLUSHIE yang telah saya hasilkan, dok bosan2, saje2 je buat T.T

dalam tempoh 2 minggu yang dah dijanjikan, saya cuba mengisi masa dengan pelbagai aktiviti,, picture can describe all of that ^_^

ni antara PLUSHIE lain yang telah saya hasilkan,, sebenarnya, untuk asigment, sambil2 tu,, sonok2 tambah hobi ^_^ **kalau nmpak, belakang tu ade plushie lain seperti sweets,biskut n domokun..


ni adalah stage paling remeh, iaitu, jahit insang pari,, sonok jugak, mata sampai cramp dok teliti, ni antara jahitan yg telah saya hasilkan, akan improve dr masa ke semasa :)

*everything I do, to forget a long time promise,, waiting is quite tiring..

sincerely,
ME
*i found a new hobby ^_^

1 comment:

Ain Jamal said...

wahhh. nak satu.hehe.bestnyer kalau ade yg teringin nk buatkan. hehehe