Friday, June 1, 2012

twitter dibuka ?

selamat bercuti :D

right now, i'm in holiday mood ^^ alhamdulilah,

saya bercuti selama 3 minggu dan, pelbagai perkara yang aku lakukan di rumah,,

habeskan masa dengan family, tengok senior2 kahwin,, eratkan hubungan dengan kawan2, main lukis2x,, main internet, baking time , main dengan sepupu2 yang comel  dan, dan, sedang abeskan buku2 yang saya beli,, tajuk dia "Wadah Cinta Solehah" best jugak dalam dia ;D
cover buku dia je dah menarik kan, dalam dia agy best ^_^
novel ni, bukan kisah cinta solehah, tapi, dia banyak nasihat dan peringatan untuk jadi wanita yang solehah, antaranya "tip menjaga persahabatan", "tip pemakanan sihat" dan soon, semua berkaitan cara hidup seorang yang solehah ^_^ insyaAllah..

sambil2 tu, saya baru mula nak kenal, ape itu Twitter, sebab ade orang kenalkan laman tu kat saya, dan,,

ini hasilnya...
ni adalah twitter saya...

ni twitter latest saya *backgruond dia, sy suke ^_^*

semoga dengan bertambahnya laman sosial ni dalam hidup ku, dakwah islam dan hubungan antara sy dengan kawan2 yang lain akan lebih rapat lagi, insyaAllah :D

sincerely,
ME :D

*when you used technology in the rigthenous way, then you will find a great way of Life "ISLAM*

1 comment:

katawe said...

hye,,,jom join GA INI,

http://kataweup.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html